Qui som - la comi

Vaya al Contenido

Menu Principal

Qui som

La Comissió


QUI SOM


     La Comissió de Festes Sant Marti som una entitat, sense ànim de lucre, la qual organitzem aquests dies de Festa Major perquè volem que sempre siguin molt especials per la gent de Cerdanyola del Vallès i, per què no?, també de les rodalies.
     Nosaltres treballem per tal de fer el millor possible així poder tots gaudir el màxim d'una Festa tant tradicional i tan típica de Catalunya  que amb la del 2012 serà ja la 34ena edició, què es diu aviat, això! Però la veritat és que durant aquest 34 anys hi ha hagut i encara hi ha una gent que treballa de valent per tirar endavant un esdeveniment com aquest. I és que portar a terme una festa, com la de Sant Martí, no es cosa d'un no res.
     D'entrada cal agrair el suport que ens donen moltes entitats culturals i esportives i també a moltes empreses que sense la seva col·laboració, segurament, no podriem fer la festa que tots tenim.
     Durant l'any cal estar atens per poder fer una programació d'actes d'allò més digne, cal buscar gent que vulgui posar anuncis a la revista per poder recollir diners, amb la finalitat de cobrir les despeses, cal fer publicitat... vaja, un munt de coses que no es veuen, però sense fer-les no hi hauria festa.
     Però aquesta feinada no volem que sigui feta en va, sinó que la fem per la gent que vulgui passar uns dies agradables amb els amics, famílies, companys, tots tenin un punt de trobada molt especial i característic de la Festa Major de Sant Martí com és la carpa de la Plaça de Sant Ramon, el nostre lema de la Festa.
     A la carpa s'hi fan espectacles per tots els gustos des dels més petits, als joves, fins als més grans i a més són espectacles de gran qualitat, preparats amb molta il·lusió per la Comissió de Festes de Sant Martí.
     Així que no hi haurà excusa perquè no vinguis cap dia a la carpa. Cada dia que passa es va apropant la Festa Tardor i des d'aquesta web us anirem fent boca de tot el que passa a la COMI.

 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal